-->

Natalia windt er geen doekjes om: “Deze kandidaat zou ik graag nog stelen in ‘The Voice’”

Natalia windt er geen doekjes om: “Deze kandidaat zou ik graag nog stelen in ‘The Voice’”
Zaterdag 27 Maart 2021 - 10:30   I   Foto: VTM   I  

Vorige week waren het de laatste Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’. Gisteren gingen eindelijk de Knockouts van start. In Het Laatste Nieuws geven de coaches aan van welke kandidaten ze het jammer vinden dat ze niet in hun team zitten.

Koen Wauters was erg onder de indruk van Tobe, die naar het team van Niels Destadsbader ging. ”Ik had graag met hem gewerkt omdat hij veel talent toonde tijdens de blind auditions", aldus Koen. "Maar niet getreurd. In mijn team zitten ook zoveel goeie stemmen en leuke mensen dat ik de volgende rondes met vertrouwen en veel goesting aanvang.” 

Natalia is heel duidelijk: Simon heeft de verkeerde keuze gemaakt door voor Koen Wauters te kiezen. ”Ik blijf erbij... Simon heeft voor de verkeerde coach gekozen. Waarschijnlijk een inschattingsfoutje, hopelijk kan ik hem nog 'stelen', want hij heeft zoveel potentieel!”

"Dat deed het meeste pijn"

"Als je een team hebt met vijf 18-jarigen en twee 19-jarigen, dan kan je wel stellen dat ik de kaart heb getrokken van de jeugd”, zegt Niels Destadsbader. “Dat betekent minder ervaring, maar ook veel marge om te groeien. Dan kan je het publiek verrassen met de stappen die ze zetten."

Dat Robin naar het team van Koen Wauters ging, was een fameuze tegenvaller voor Niels. “Dat deed, denk ik, het meeste pijn. Hem zie ik heel ver geraken. Maar gelukkig heb ik zelf ook sterke kandidaten. Dus ik maak me nog geen zorgen.”

Zonder aarzelen stelen

Tourist LeMC heeft het verrassend genoeg dan weer voor Edison van team Natalia. ”Ik heb niet voor hem gedraaid omdat mijn team toen al redelijk goed gechargeerd was", zegt hij. “Anders had ik mijn mede-Antwerpenaar er gaarne bij gehad. R&b is ook niet meteen mijn ding, maar je kan veel kanten op met die jongen.” 

En dan is er nog de vijfde ‘Backstage’ coach. Laura Tesoro zou zonder twijfel kiezen voor Thomas uit team Tourist. ”Hij deed een fantastische Blind Audition én heeft een waanzinnig sympathieke en leuke uitstraling”, zegt Laura. “Als ik de kans zou krijgen om hem te 'stelen', dan zal ik dat zonder aarzelen doen.”

TAGS  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  Natalia  I  Koen Wauters  I  Niels Destadsbader  I  Laura Tesoro  I  shownieuws