Maandag 29 Maart 2021 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

James Cooke onthult over Gert Verhulst: “Deze raad van hem heb ik me nog niet beklaagd”

James Cooke onthult over Gert Verhulst: “Deze raad van hem heb ik me nog niet beklaagd”

James Cooke is een echt manusje-van-alles. Hij presenteert, acteert, zingt en regisseert. Vele mensen kennen hem echter vooral als poulain van Gert Verhulst. Het etiket ‘sidekick van’ kleeft door 'Gert Late Night' dan ook al lang op zijn voorhoofd.

“Misschien ben ik dat in zekere zin ook wel en daar heb ik vrede mee, want ik teer nog steeds op het advies van Gert”, geeft James eerlijk toe in Goesting. “Die man zit al dertig jaar in dit vak en weet dus heel goed hoe het werkt. Het is een ongelofelijke luxe om zo'n mentor te hebben.” 

Weken moeten wachten

“Ik weet nog dat ik mijn eerste grote theaterproductie op poten wilde zetten”, vertelt James. “Ik was toen nog niet zo close met Gert en wilde een meeting met hem, dus dat moest ik zien te regelen met zijn secretaresse. Ik heb verdorie weken moeten wachten!”, lacht hij. 

“Ik wilde van Gert weten hoe ik mijn productie in de markt moest zeggen, en zijn raad was: 'Toon de mensen wat je zelf graag wil zien op tv en op de planken.' Sindsdien doe ik het zo, en dat heb ik mezelf nog niet beklaagd”, klinkt het.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  James Cooke  I  Gert Late Night  I  shownieuws