Slecht nieuws over Gert Verhulst Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws over Gert Verhulst

Slecht nieuws over Gert Verhulst

Het zijn geen makkelijke tijden voor Studio 100. De coronacrisis hakt er flink in. Zo staat het nieuwe Plopsa Hotel leeg en dus draait dat flink wat verlies. De pretparken mogen nog steeds niet open.

“Wat je hier ziet, zijn maar stenen en decoratie. Zonder mensen is het geen echt hotel en we hebben geen 25 miljoen euro geïnvesteerd om het leeg te laten staan. Het is ook vervelend voor de mensen die ernaar uitkeken om hier te overnachten", zegt Verhulst over het hotel in Story..

En dus wordt er veel verlies geleden, wat slecht nieuws betekent ook voor Gert Verhulst. "Het gaat over heel veel geld. In december waren we met alle parken schuldenvrij, vandaag hebben we 50 miljoen euro schuld met onze parken. Omdat we veel investeringen hebben gedaan", aldus Gert. "Ja, het is een harde tijd. Voor velen. Maar het einde is in zicht, toch? Als de vaccinaties wat versneld worden, moet dat vroeg of laat effect hebben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws