Zaterdag 10 April 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Slecht nieuws voor Staf Coppens: “Ik ben helemaal leeg, helemaal op”

Slecht nieuws voor Staf Coppens: “Ik ben helemaal leeg, helemaal op”

Maandag is er weer een nieuwe aflevering van ‘Camping Coppens’. In het VTM-programma volgen we Staf Coppens en zijn gezin die hun droom waarmaken en een camping uit de grond stampen.

De avond voor de afreis komt er plots onverwacht nieuws van de huidige campinguitbater Anders Svensson. De verwerfvergunning die de familie Coppens nodig heeft om Camp Grinsby te kopen is niet goedgekeurd. En dat terwijl hun hele leven ondertussen in kartonnen dozen zit op een vrachtwagen richting Zweden. “We hebben geen toestemming om de camping te kopen. Ik weet eigenlijk niet wat zeggen. Ik ben helemaal leeg, helemaal op”, zucht Staf.

Alles terug uitpakken en terugzetten is uiteraard geen optie. “We vertrekken en gaan dat probleem ginder aanpakken”, zegt Staf vastberaden de volgende ochtend. En dan is het tijd om afscheid te nemen. 

“Bel maar als er iets is”

Broers Mathias en Maarten komen het naar Zweden emigrerende gezin Coppens uitwuiven. Met mobilhome, auto en een aanhangwagen vol kartonnen dozen zullen ze koers zetten richting Göteborg. De drie broers kijken elkaar nog eens recht in de ogen. “Bel maar als er iets is”, probeert Maarten de stilte te doorbreken. “Als ge iets niet kunt. Een lamp indraaien of zo.”

TAGS  I  Camping Coppens  I  Zweden  I  Staf Coppens  I  shownieuws  I  VTM