Kobe Ilsen doet bijzondere bekentenis over hem en Viktor Verhulst: “Wij ook, ja”

Kobe Ilsen doet bijzondere bekentenis over hem en Viktor Verhulst: “Wij ook, ja”
Vrijdag 16 April 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews   I  

Verschillende dj’s werden de afgelopen weken benaderd om op verboden feestjes te gaan spelen. Pat Krimson was de eerste bekende Vlaming die daar deze week voor uitkwam in het ‘VTM NIEUWS’, maar er zijn er nog heel wat anderen die gevraagd werden, zoals Kobe Ilsen en Viktor Verhulst.

"We moeten daar niet flauw over doen, ook Viktor en ik hebben die vraag al gekregen", zegt Kobe, die samen met Viktor een dj-duo vormt, in Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat je het elke dj mag vragen, allemaal zullen ze al zo'n aanbiedingen hebben gehad. Laatst nog vroeg iemand ons of we wilden spelen voor een man of twaalf. Het gaat dan om feestjes in verlaten panden of hangars.” 

“Wij zien die mails binnenkomen, maar gaan er niet op in”, laat Kobe weten. “Ik begrijp niet dat je überhaupt die vraag stelt, eerlijk gezegd. Het mág niet, en er gebeuren zelfs drama's zoals dit weekend in Antwerpen. Maar je voelt aan alles dat de mensen de lockdown beu zijn. Dat merken wij als dj's, maar ik ben er zeker van dat restauranthouders, kappers of massagesalons hetzelfde gaan zeggen.”

TAGS  I  Kobe Ilsen  I  Viktor Verhulst  I  Pat Krimson  I  shownieuws