-->

Koninklijke reünie draait uit op fiasco voor prins Harry: “Dit is het laatste wat hij wilde"

Koninklijke reünie draait uit op fiasco voor prins Harry: “Dit is het laatste wat hij wilde
Dinsdag 20 April 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

Na de begrafenis van de Britse prins Philip hadden enkele ‘senior royals’ een goed gesprek met prins Harry in Frogmore Cottage. Harry ontving zijn vader Charles, zijn broer William en schoonzus Kate, weg van nieuwsgierige blikken en oren.

Naar verluidt praatten Harry, Charles, William en Kate ongeveer twee uur in het huis in Windsor waar Harry en zijn vrouw Meghan Markle woonden, totdat ze vorig jaar het Verenigd Koninkrijk verlieten. Een insider vertelde in The Sun dat prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank, die nu in Frogmore wonen, uit zichzelf de woonst verlieten toen Harry, William, Kate en Charles de dingen probeerden uit te praten.

William en Harry werden eerst al pratend vastgelegd door de camera's terwijl ze terugliepen van de begrafenisdienst van prins Philip.De relaties zijn gespannen sinds de Megxit en Harry en Meghans veelbesproken Amerikaanse tv-interview met Oprah Winfrey. 

"Het laatste dat je wilt, is ruzie hebben na een begrafenis"

De bron voegde eraan toe: “Harry voelde zich duidelijk in de minderheid. Zij waren immers met drie en hij was alleen. Daarom wilde hij zo graag dat het op zijn eigen terrein zou zijn. Maar dit is op geen enkele manier het einde van de crisis in hun relatie.” 

Ingrid Seward, hoofdredacteur bij Majesty Magazine, denkt ook niet dat de brokken nu plots allemaal gelijmd zijn: “Ik denk dat ze het bij small talk hebben gehouden. Tenzij Harry het Oprah-interview ter sprake heeft gebracht. Maar het laatste dat je wilt, is ruzie hebben na een begrafenis.”

TAGS  I  Prins Harry  I  prins Philip  I  shownieuws