Woensdag 21 April 2021 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Kobe Ilsen brengt Gert Verhulst in verlegenheid: “Dit is zo gênant”

Kobe Ilsen brengt Gert Verhulst in verlegenheid: “Dit is zo gênant”

Kobe Ilsen was gisteren te gast in ‘De Cooke en Verhulst Show’. Op een gegeven moment brachten Gert Verhulst en James Cooke het huwelijksaanzoek van Kobe Ilsen ter sprake. De Eén-presentator kreeg de tranen in de ogen bij het terugzien van de beelden het aanzoek.

Marc-Marie Huijbregts wilde naar eigen zeggen wel eens weten hoe het aanzoek van Gert geweest was. Daarop sloeg Kobe aan het vertellen. “Het was een zomerse avond. Er werd petanque gespeeld… Mag ik het vertellen?”, vroeg hij al lachend aan Gert, die plots duidelijk heel wat minder minder op zijn gemak was. “Eigenlijk is het wel een beetje gênant, wat je nu gaat vertellen”, lachte James.

"Het had wel een aflevering van ‘FC De Kampioenen’ kunnen zijn"

“Er was wat gedronken en het ging er vrolijk aan toe", vervolgde Kobe. "Viktor en Marie waren. Er werd petanque gespeeld en het ging over trouwen, en iemand vroeg aan Gert: ‘En Gert, zou jij willen trouwen?’”

Hierna pakte James het woord van Kobe over. “Gert mompelde maar ‘Bwa, ja’ als antwoord en ineens riep er iemand in het gezelschap: ‘Oh my god, Gert heeft net Ellen gevraagd om te trouwen!’ En Ellentje hoorde dat en zij riep dan ‘Oh my god!’ En zo is het allemaal begonnen. Het had wel een aflevering van ‘FC De Kampioenen’ kunnen zijn!”