Woensdag 21 April 2021 - 10:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Schokkende onthulling over Jonas in ‘Familie’: “Er zal veel bloed aan te pas komen”

Schokkende onthulling over Jonas in ‘Familie’: “Er zal veel bloed aan te pas komen”

De fans van ‘Familie’ staan erom bekend om op de sociale media enthousiast te discussiëren over het vervolg van hun favoriete serie. De terugkeer van Simon zorgt voor enorm veel opschudding, en daar gaat het dan ook al een paar dagen over.

Een ‘Familie’-kijker kwam gisteren plots met wel zéér schokkend nieuws op de proppen. “Ik heb hier nieuws vers van de pers”, begon de vrouw. “Dit weekend werden er op mijn man zijn werk opnames gefilmd voor de seizoensfinale van ‘Familie’. Het was een achtervolging tussen Jonas en Simon.”

"Er kwam heel veel bloed aan te pas"

Daarna gingen de poppen natuurlijk aan het dansen en begon het speculeren. “Misschien wordt Jonas vermoord door Simon of omgekeerd", reageerde iemand. "Ik denk dat Jonas ziet dat Stefanie te veel last heeft van Simon en dat hij Simon zal proberen te vermoorden”, klonk het ook. 

De meest gestelde vraag die de dame onder ogen kreeg was niet verrassend wie de ‘winnaar’ was na de achtervolging. Daarop antwoordde zij: “Dat weet ik niet, maar er kwam wel heel veel bloed aan te pas.” Dat belooft dus nog enkele spannende weken op te leveren voor de ‘Familie’-fans.

TAGS  I  Familie  I  shownieuws