Karl Vannieuwkerke erg somber: "Het is helemaal weg" Wielrennen
Wielrennen

Karl Vannieuwkerke erg somber: "Het is helemaal weg"

Karl Vannieuwkerke erg somber: "Het is helemaal weg"

De coronacrisis heeft de sportzomer helemaal omgegooid. Het EK voetbal, de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen liggen allemaal op een zakdoek. Karl Vannieuwkerke is omnipresent, maar heeft het wel lastig met de situatie.

Het EK voetbal valt dit jaar samen met de Ronde van Frankrijk, de eerste twee weken overlappen. Als presentator zal Karl Vannieuwkerke maar op één plek tegelijk aanwezig kunnen zijn. Vannieuwkerke zou eventueel beide shows kunnen combineren, maar ziet dat niet zitten, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Of onze Duivels nu super gaan spelen of niet, maakt voor 'Vive le Vélo' niet veel uit. Alle belangrijke matchen zitten sowieso om 21 uur. Dat betekent dat je pas tegen middernacht zou kunnen starten met 'Vive le Vélo'. Maar dat is eigenlijk zinloos. De inzet van middelen is dan niet meer te verantwoorden."

Wuyts en De Cauwer

Maar ook Michel Wuyts en José De Cauwer zullen hun commentaar gewoon vanuit Brussel moeten geven tijdens de Tour. "Op die manier is ook die fijne Tour-sfeer helemaal weg", aldus Vannieuwkerke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws