-->

Kat Kerkhofs stelt zich serieuze vragen bij wat Dries Mertens doet

Kat Kerkhofs stelt zich serieuze vragen bij wat Dries Mertens doet
Woensdag 9 Juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het Europees kampioenschap voetbal komt eraan. Hopelijk schitteren onze Rode Duivels en brengen ze een medaille mee naar huis. Kat Kerkhofs laat in ‘Katje voor de Sfeer’ zien hoe zij het EK beleeft.

In de eerste aflevering krijgen we de laatste momenten te zien van Kat en haar partner - én onmisbare schakel voor onze Rode Duivels - Dries Mertens, voor hij naar het trainingscomplex in Tubize vertrekt. Wanneer Dries ontdekt dat Kats kleren in zijn koffer zitten, maakt hij het zichzelf niet te moeilijk en kiepert de koffer gewoon om. 

“Wie durft mij uit te lachen?"

“Allez, schat, je hebt al mijn kleren op een hoop gegooid”, klaagt Kat. “Ja, schat, ik heb mijn koffer nodig. Dan kan jij rustig uitpakken”, repliceert Dries. Uiteraard neemt hij zijn lievelingsschoenen mee, maar ook een opvallend paar pantoffels: de roze Uggs van zijn vriendin.

“Hé, dat zijn míjn sloefen”, reageert Kat. “Ja, maar ze gaan met mij mee”, is Dries duidelijk. “Maar schat, die zijn roze”, probeert Kat haar partner nog op andere gedachten te brengen. “Ja, en dan?”, klinkt het bij een vastberaden Dries. “Gaan ze je daar niet mee uitlachen?”, vraagt Kat. “Wie durft mij uit te lachen? Zo’n beer!”, grapt Dries.

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  n365