-->

Iedereen zegt hetzelfde over seizoensfinale van 'Thuis'

Iedereen zegt hetzelfde over seizoensfinale van 'Thuis'
Zondag 13 Juni 2021 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Vrijdagavond zond Eén de seizoensfinale van ‘Thuis’ uit. Het was voor de verandering eens een finale waarin alles voor de meesten op een positieve manier eindigde. De kijkers die van het luchtigere werk houden, waren dus erg tevreden.

“Ik vond het zo mooi en ontroerend”, schrijft iemand op de sociale media. “Voor één keer eindigde het niet met veel miserie, maar een keer een goede afloop - of bij bijna iedereen - dat mocht ook wel eens.” “Ja, het was heel mooi”, reageert een ander. “Verdriet, liefde, alles kwam bijna aan bod. Ik heb wel een traantje gelaten.”

“Dikke pluim voor alle acteurs en de volledige crew”, zegt een kijker. “Het was een heel moeilijk jaar voor iedereen. Jullie hebben dat super goed gedaan. Heel mooie, positieve finale. In het bijzonder heel veel respect voor Leah Thys!” 

"De positiviteit kunnen we gebruiken in deze tijden"

“Heel mooie finale, met na jaren van vreselijke eindes eindelijk ook eens positieve verhaallijnen! Zoveel ontroerende momenten in één aflevering! Ik vond het echt mooi. Zo menselijk, zo oprecht. En allemaal heel goed geacteerd!”

“Eén van de betere finales van de voorbije jaren, en het bewijs dat je geen half dozijn cliffhangers nodig hebt om het seizoen sterk af te sluiten”, lezen we nog. En ook: “We hebben al spannendere seizoensfinales gezien, maar de positiviteit ontroerde mij met momenten toch. Dit kunnen we gebruiken in deze tijden! Mooi gedaan!”

TAGS  I  Thuis  I  n365