-->

Stephanie Planckaert stort haar hart uit over Christopher: “Echt niet leuk dat hij dat heeft gedaan”

Stephanie Planckaert stort haar hart uit over Christopher: “Echt niet leuk dat hij dat heeft gedaan”
Zondag 13 Juni 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Stephanie Planckaert en Christopher zijn al bijna twintig jaar een koppel. Op haar zestiende beviel Stephanie van hun eerste kindje, Iluna. Vier jaar later volgde Mageno en acht jaar later kwam Elara ter wereld.

Samen vormen ze een erg hecht gezin. Het moment dat Christopher samen met de andere Planckaert-mannen naar Frankrijk vertrok voor ‘Château Planckaert’, was zeer emotioneel. Zeker omdat de man des huizes normaal heel vaak thuis is. 

“Het is een keuze die wij gemaakt hebben om zoveel mogelijk samen te zijn”, vertelt Stephanie in een gesprek met ShowbizzTV. Zo lang van elkaar gescheiden zijn, dat vindt niemand leuk. “Wij zijn liever samen. Het is dan wel heel leuk als hij terug thuiskomt. Wij hebben dat van in het begin zo gezegd. Ik wou ook niet met een coureur getrouwd zijn, omdat ik weet dat die veel weg zijn”, lacht ze. 

“Da’s een keuze dat je maakt, om zo dicht mogelijk bij huis te werken”, vervolgt de dochter van Eddy Planckaert. “Hij heeft dat vroeger wel veel gedaan, hoor, tegen Brussel gaan werken en daar dan blijven slapen. Ik vond dat toen ook al niet leuk. Dus ja, als het anders kan, dan liever anders”, besluit ze.

TAGS  I  Stephanie Planckaert  I  n365