Yolanthe Cabau doet boekje open over scheiding met Wesley Sneijder: "Ik ga het niet mooier maken dan het is" Buitenland
Buitenland

Yolanthe Cabau doet boekje open over scheiding met Wesley Sneijder: "Ik ga het niet mooier maken dan het is"

Yolanthe Cabau doet boekje open over scheiding met Wesley Sneijder: "Ik ga het niet mooier maken dan het is"

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder waren jarenlang een koppel, maar besloten om toch uit elkaar te gaan. In haar column in Grazia spreekt Yolanthe er openlijk over.

"Voor mezelf kiezen is het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. En indirect dus ook voor mijn zoontje", zegt Yolanthe. Al geeft de presentatrice wel toe dat het pittig was. "Ik ga het niet mooier maken dan het is", klinkt het.

Eenzaam

"Het is best eenzaam", vervolgt Yolanthe. "En het is niet hoe ik het voor ogen had. Alles is anders geworden en ik moet ermee dealen. Ik heb mezelf veel beter leren kennen in dit proces, omdat ik er alleen voor sta. Maar het is ook verdrietig dat je sommige dingen niet kan delen zoals voorheen."

In het eerste jaar na de breuk kende Yolanthe veel moeilijke periodes. In het tweede jaar ging het beter. "Het tweede jaar ben ik veel meer in mijn eigen kracht komen te staan, ondanks corona. Ik heb veel geleerd over mezelf en sta positief in het leven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws