-->

De vonken spatten ervanaf: Marco Borsato en Leontine gespot tijdens passionele kus

De vonken spatten ervanaf: Marco Borsato en Leontine gespot tijdens passionele kus
Dinsdag 13 Juli 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

Jada Borsato is geslaagd en dus hadden haar ouders Marco en Leontine Borsato een leuke verrassing voor haar na een moeilijk coronajaar. Marco zelf vond de picknick die ze hadden georganiseerd zo leuk, dat hij nog enkele leuke foto’s deelde. Bij de vijfde foto wordt het natuurlijk helemaal duidelijk: daarop geeft de zanger Leontine een innige zoen op de mond.

Marco Borsato heeft de laatste maanden zijn leven duidelijk weer opgepikt. En hoe! Terwijl we vorig jaar helemaal niets van de Nederlandse popster opvingen, lijkt 2021 het jaar van zijn wederopstanding. In 2020 zat Marco namelijk met een burn-out van jewelste nadat zijn overspel aan het licht kwam. Leontine diende daarop de echtscheidingspapieren in. 

Maar nu lijken alle brokken geheeld. Marco en Leontine zijn al enkele weken weer losjes aan het daten, iets waar het koppel nooit echt tijd voor had gehad, wist de zanger onlangs nog te vertellen. “Het gekke is: we kennen elkaar 25 jaar en nu is alles nieuw en anders, maar het voelt ook vertrouwd en veilig aan. Dat maakt dat ik op kussentjes loop”, klonk het toen op radiozender Joe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

TAGS  I  Marco Borsato  I  Jada Borsato  I  shownieuws