Woensdag 14 Juli 2021 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle zwaar onder vuur na relatiebreuk: “Ze behandelde hem als een stuk vuil”

Meghan Markle zwaar onder vuur na relatiebreuk: “Ze behandelde hem als een stuk vuil”

Als we de naam Meghan Markle horen, denken we al lang niet meer aan haar Hollywood-carrière. De hertogin van Sussex is de laatste jaren vooral wereldberoemd dankzij haar huwelijk met de Britse prins Harry, met wie ze eerder dit jaar naar de Verenigde Staten verhuisde.

Voor ze iets met Harry begon, had Meghan ook een relatie met acteur en producer Trevor Engelson. Het stel trouwde in september 2011 en scheidde in augustus 2013. Volgens koninklijk biograaf Andrew Morton was het - in het bijzonder voor Trevor - geen gelukkig huwelijk.

De relatie van Meghan Markle en Trevor Engelson kwam zwaar onder druk te staan toen ze op een bepaald moment in verschillende steden verbleven. Morton beweert dat Meghan haar diamanten verlovingsring en trouwring per post had teruggestuurd naar haar toenmalige echtgenoot, alvorens de echtscheiding aan te vragen.

“Hij voelde zich als iets dat aan de onderkant van haar schoen hing, een stuk vuil”, citeert Morton een vriend van Trevor. Nina Priddy, Meghans beste vriendin en bruidsmeisje op haar eerste huwelijk, zei dat ze zich na het incident niet met Meghan wilde "associeren" en vertelde de tabloid Express: "De manier waarop ze het heeft aangepakt, heeft Trevor absoluut gekwetst.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws