Alex Callier komt tot opvallende conclusie: “In mijn gezicht durven ze dat niet zeggen” Buitenland
Buitenland

Alex Callier komt tot opvallende conclusie: “In mijn gezicht durven ze dat niet zeggen”

Alex Callier komt tot opvallende conclusie: “In mijn gezicht durven ze dat niet zeggen”

De meeste meningen over Alex Callier zijn zwart-wit: ofwel vind je hem geweldig, ofwel heb je ’t totaal niet voor hem. Op de sociale media krijgt de Hooverphonic-oprichter veel bagger te lezen over zijn persoon.

“Het is bijwijlen grof wat mensen schrijven”, zegt Alex in Dag Allemaal. “In mijn gezicht zouden ze dat niet durven te zeggen, achter hun computer wél."

"Ik kan dat relativeren, voor elke mens die mij haat, is er iemand die wat ik doe geweldig vindt", aldus de voormalige coach van 'The Voice'. "Ik heb afgeleerd om alle commentaren te lezen en probeer daar zo weinig mogelijk van wakker te liggen.”

“Ik ben te rechtuit, Vlaanderen kan moeilijk om met mensen die zeggen waar het op staat”, verklaart Alex waarom sommigen het moeilijk hebben met hem. “Ik lijk soms ook kwaad terwijl ik dat helemaal niet ben. Ik kan heel gepassioneerd en luid babbelen en gesticuleren. Dat temperament is soms moeilijk voor mensen met wie ik werk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws