Sarah vermoordt pedofiele buurman na misbruik van haar zoon: "Ik deed wat elke moeder zou doen" Buitenland
Buitenland

Sarah vermoordt pedofiele buurman na misbruik van haar zoon: "Ik deed wat elke moeder zou doen"

Sarah vermoordt pedofiele buurman na misbruik van haar zoon: "Ik deed wat elke moeder zou doen"

Een moeder die vandaag in de gevangenis zit voor het vermoorden van haar pedofiele buurman heeft voor het eerst de ware reden onthuld van haar moord. De buurman bleek namelijk haar zoon ook misbruikt te hebben.

Sarah Sands kreeg 7,5 jaar cel voor doodslag op de 77-jarige Michael Pleasted. Tijdens zijn proces in 2015 bleek dat Pleasted liefst 24 veroordelingen had voor zedendelicten.

Sarah vermoordde de man uiteindelijk. "Ik deed wat elke moeder zou doen, want hij misbruikte ook mijn zoon Bradley", zegt de vrouw, die vijf kinderen heeft en nu 38 jaar is, aan The Sun.

"Ik heb er geen spijt van"

"Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Ik ben er niet trots op, maar nu weet ik tenminste dat hij niemand anders kan pijn doen. Ik heb het nooit ontkend en ik ben gestraft."

"Ik zou nooit nog moorden. Ik zie mezelf ook niet als een moordenaar. Maar ik heb geen spijt van wat ik gedaan heb", aldus Sarah. "Ik was gewoon een moeder die wanhopig mijn kinderen wilde beschermen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws