Dinsdag 31 Augustus 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Koen Wauters kan het maar niet vatten: “Ben je met mijn voeten aan het spelen?”

Koen Wauters kan het maar niet vatten: “Ben je met mijn voeten aan het spelen?”

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ nam Marcelo Ballardin het op tegen Pajtim Bajrami. Zij gingen de uitdaging aan om in drie dagen tijd een perfecte replica te maken van de drie verschillende zeevruchten van Guylian.

Onder het toeziend oog van Koen Wauters worstelde zichtbaar Marcelo met de vulling, de smaak en de vorm, terwijl Pajtim al heel snel dacht dat hij het geheime recept van de zeevruchten gekraakt had. Toen Koen voor de eerste keer op bezoek ging bij Pajtim en zijn sous-chef Willem, zat het duo de zanger vol zelfvertrouwen op te wachten.

Beetgenomen?

“Veel werk was dat niet, hè. We hadden het toch wel een beetje moeilijker verwacht, eerlijk gezegd”, lachte Pajtim. “Wij zitten hier al een uur, hè”, aldus Willem. Koen wist niet wat hij hoorde. “Nee, je speelt met mijn voeten”, aldus de zanger, die na een smaaktest alleen maar meer verbaasd was. 

“Ik ben nu nog altijd…”, stamelde Koen. “Er zijn al wel chefs geweest die mij echt liggen hebben gehad. Maar ik kan dat nog altijd niet geloven. Zou ik weer beetgenomen worden? Door een chef die ik nog niet ken? Dat kan niet dat je mij beetneemt terwijl we elkaar nog niet kennen.”

Naargelang de wedstrijd vorderde begon Pajtim echter meer en meer aan zijn recept te twijfelen. Aan de streep lag Marcelo net dat tikkeltje voor en won zo de eerste uitdaging van ‘Snackmasters’.

TAGS  I  Koen Wauters  I  Snackmasters  I  shownieuws  I  Marcello Ballardin  I  Guylian