-->

Kürt Rogiers krijgt het nu al te horen: “Dit is degene die ‘K2 Zoekt K3’ gaat winnen”

Kürt Rogiers krijgt het nu al te horen: “Dit is degene die ‘K2 Zoekt K3’ gaat winnen”
Donderdag 2 September 2021 - 16:30   I   Foto: VTM   I  

Wordt het een meisje… of niet? Dat is dé vraag in ‘K2 zoekt K3’, de meest spraakmakende zoektocht van het jaar. Vanaf zaterdag 11 september gaat Vlaanderen bij VTM op zoek naar een opvolger van Klaasje. En dat hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn.

Kürt Rogiers en de Nederlandse Tooske Ragas leiden de grote show in goede banen. Die wordt spannender dan ooit. Want nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst twee professionele jury’s trotseren. Wie mag z’n leven binnenkort compleet omgooien en is meteen zeker van een blitzcarrière? 

"De jongens zijn écht heel goed"

Kürt Rogiers: “Mensen vragen mij wel eens: ‘Komaan Kürt, dat staat toch al allemaal vast? Degene die dit gaat winnen is een Nederlands meisje.’ Wel, met mijn hand op het hart: niks staat vast. Want de jongens zijn écht heel goed. In het begin is het een beetje wennen om een jongen Oya Lélé te horen zingen, maar op één of andere manier klinkt dat heel snel heel vertrouwd.” 

“En we mogen niet vergeten dat de oorspronkelijke K3, die bijzonder succesvol was in Nederland, gewoon drie Vlaamse meiden waren. Dus: niks staat vast. Alleen dat we een ontzettend fijn familieprogramma aan het maken zijn voor jong en oud.”

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  K2 Zoekt K3  I  K3  I  shownieuws