-->

Wout van Aert zwaar onder vuur: “Wat een sukkel”

Wout van Aert zwaar onder vuur: “Wat een sukkel”
Zondag 10 Oktober 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Toen Wout van Aert te gast was in ‘De Tribune’, liet hij zich ontvallen dat hij van alle Belgische voetbalploegen Club Brugge het meest volgde. “Vroeger was het zeker altijd wel de ploeg waarvoor ik supporterde”, klonk het.

Deze uitspraak kon op weinig sympathie rekenen bij - wat wij denken - fans van andere Belgische eersteklassers. “Foute keuze, Wout. Zeer spijtig”, laat iemand weten. “Als toprenner doe je daar beter geen uitspraken over. Het zou je uiteindelijk wel eens veel fans kunnen kosten”, maakt een ander zich de bedenking. 

Supporteren voor Remco

“Koersen kan hij als de beste, maar een slimme is hij precies toch niet. Awel, vanaf nu: komaan, Remco!”, zegt nog iemand anders. “Ja, dat is hetzelfde als denken dat je wereldkampioen kan worden en niet kunnen toegeven dat je slechte benen hebt om een ander te laten winnen”, klinkt het.

“Ik dacht al dat er iets mis was met hem”, reageert een ander. Nog iemand zegt: “Allez hop, dan supporteren we vanaf nu maar voor Remco Evenepoel.” “Jammer, Wout”, lezen we ook nog. Of kortweg: “Sukkel.”

TAGS  I  Wout van Aert  I  Club Brugge  I  Remco Evenepoel  I  sport