-->

'Razende Leontine Borsato heeft wraak genomen, Marco in paniek'

'Razende Leontine Borsato heeft wraak genomen, Marco in paniek'
Maandag 22 November 2021 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Leontine Borsato heeft het enkele jaren geleden keihard gespeeld. Ze wilde niet dat Iris Hond zou optreden in de finale van 'The Voice of Holland'. Anders dreigde ze Marco op straat te zetten. Dat meldt showbizzkenner Yvonne Coldewijer.

Rond 2009 hadden Marco Borsato en Iris Hond een verhouding met elkaar. Twee jaar geleden lekte dat geheim uit. Toen Marco dat destijds opbiechtte aan Leontine was die woest.

Leontine heeft dat als extra vernederend ervaren omwille van het feit dat zij Iris eerst had leren kennen. Leontine zou woest geweest zijn. Yvonne Coldewijer legt uit: “Op een gegeven moment was dus de finale van The Voice en toen kwam dus de productie bij Stalko en die zeiden: ‘Wij hebben straks tijdens de finale een ontzettende verrassing voor jou."

"We hebben namelijk een pianiste gevonden en die willen wij samen met jouw kandidaat laten optreden. Het wordt echt fantastisch en ze heeft het al helemaal ingestudeerd.’”

Marco zou daarop het optreden van Hond hebben afgezegd. "Je begrijpt: Stalko koos eieren voor zijn geld en heeft dit optreden laten afzeggen. Iris heeft nog bloemen gekregen van de productie van Talpa, hoefde niet meer te komen en werd vriendelijk bedankt”, aldus Coldewijer.