Woensdag 24 November 2021 - 09:30   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Koppel vermoord voor de ogen van hun kinderen over parkeerplaats

Koppel vermoord voor de ogen van hun kinderen over parkeerplaats

In Norton Fitzwarren in Somerset, Engeland, is een tragische gebeurtenis voorgevallen. Een getrouwd koppel werd er vermoord na een aanslepende discussie over iets banaals als een parkeerplaats. De twee kinderen van het stel waren thuis op het moment dat hun ouders vermoord werden.

Stephen Chapple (36) en zijn vrouw Jennifer (33) werden in het dorpje Norton Fitzwarren in Somerset, Engeland gevonden met ernstige verwondingen in hun huis waar ze woonden met hun twee kinderen. De politie bevestigde dat de jonge kinderen aanwezig waren in het huis op het moment van de aanslagen, maar ongedeerd waren gebleven. 

Chapple, een computerleraar aan het West Somerset College, en zijn vrouw waren al weken verwikkeld in een ruzie over een parkeerplaats, bevestigt een bron aan The Mirror. Zijn vrouw Jennifer werkte in de coffeeshop van Otter Garden Centre in Taunton. Rob Brooks, manager van het Otter Garden Centre, zei tegen Mail Online dat Jenny "een zeer geliefd personeelslid en een erg aardig persoon was”. 

Van streek

“De gedachten van iedereen in de politie zijn vanmorgen bij de families van de twee mensen die gisteravond helaas zijn overleden”, zei Neil Meade van het Crime Investigation Team. “Er waren twee jonge kinderen in het pand op het moment van het incident en hoewel ze gelukkig niet gewond waren, zijn ze begrijpelijkerwijs van streek door wat er is gebeurd.”

De politie werd om 21:45 uur lokale tijd naar het huis geroepen, waar de lichamen van een man en een vrouw werden gevonden. Paramedici en politieagenten probeerden hun levens nog te redden, maar beiden stierven helaas ter plaatse. Twee verdachten werden reeds opgepakt.

TAGS  I  Norton Fitzwarren  I  Somerset  I  Engeland  I  moord