-->

Kat Kerkhofs openhartig over relatieproblemen met Dries Mertens

Kat Kerkhofs openhartig over relatieproblemen met Dries Mertens
Maandag 29 November 2021 - 12:15   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gebeurt niet zo snel, maar in Het Laatste Nieuws heeft Kat Kerkhofs openhartig gesproken over de moeilijke periode in haar huwelijk met Dries Mertens.

Enkele jaren geleden leken de twee te gaan scheiden. Volgens geruchten zou Dries Kat destijds hebben bedrogen. Iets waar ze later ook leek op te alluderen, al bevestigde ze dat nooit in de pers. Uiteindelijk bleven de twee samen. Ondetussen zijn Kat en Dries weer helemaal gelukkig met elkaar. Verliefder dan ooit misschien wel. Kat beschrijft in Het Laatste Nieuws dat dit zeker niet evident was. De twee zijn al zeventien jaar samen en intussen ook getrouwd.

"Niet opgegeven"

"Ik ben blij dat Dries en ik niet hebben opgegeven", zegt Kat daar nu over. "Ik ben ook blij dat we getrouwd waren, dat was de drempel die ervoor zorgde dat we niet uiteen zijn gegaan. De scheiding aanvragen, we konden dat niet over ons hart krijgen. Dat voelde als falen."

De twee kozen ervoor om te praten en eraan te werken. "We hadden de liefde ergens anders kunnen gaan zoeken, maar je kan die energie ook gewoon in elkáár steken. Blijven babbelen. Blijven daten. Blijven proberen seks hebben. Dat werkt, maar je moet er geduld mee hebben. En je moet ook kunnen vergeven", aldus Kat.

Eigen carrière

Kat was in het begin vooral de vrouw van, maar dat is intussen spectaculair veranderd. Ze bouwde een eigen showbizzcarrière uit in ons land. Intussen presenteert ze zelfs 'Dancing With The Stars' op Play 4 en ze had ook al andere programma's. "Mensen gaan er steeds maar van uit dat ik die te danken heb aan Dries. Alsof ik geen talent heb. Dat is niet zo. De televisiewereld is streng", benadrukt Kat.

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens