‘Familie’-makers hebben zeer slecht nieuws te melden: “Het gaat niet door” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-makers hebben zeer slecht nieuws te melden: “Het gaat niet door”

‘Familie’-makers hebben zeer slecht nieuws te melden: “Het gaat niet door”

Op zaterdag 29 januari 2022 zou de Lotto Arena omgetoverd worden tot één groot verjaardagsfeest. Speciaal voor de 30ste verjaardag van ‘Familie’ werden fans van vroeger en nu uitgenodigd op een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering.

Dat megafeest blijft iets waar de fans zich op kunnen verheugen, al zal het wat later zijn dan oorspronkelijk gepland. Want nu de coronacijfers opnieuw de pan uitswingen stelt VTM het grote Familie Feest uit tot na de zomer van 2022. Een nieuwe datum komt er zo snel mogelijk.

Maarten Janssen, channel manager VTM: “Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren. We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers.”

“We willen van het ’30 jaar Familie Feest’ voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer. De ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat dan bij VTM zal gestart zijn, feestelijk in te zetten.”

Het ’30 jaar Familie Feest' belooft de fans nog steeds tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van ‘Familie'. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest in het bijzijn van Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws