-->

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ enorm teleurgesteld: “Zo jammer!”

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ enorm teleurgesteld: “Zo jammer!”
Zaterdag 4 December 2021 - 18:00   I   Foto: SBS   I  

Erik Van Looy testte onlangs positief op corona en dus kreeg ‘De Slimste Mens ter Wereld’ voor de eerste keer in 19 jaar een andere presentator. Dat werd Bart Cannaerts. En het moet gezegd: hij kweet zich uitstekend van zijn taak.

Dat vinden ook de kijkers van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Zij vinden het ergens zelfs jammer dat Bart alweer verdwijnt als presentator. “Bart Cannaerts was goed, super goed!. Goede keuze van Play4”, schrijft iemand op de sociale media. 

“Ik vond Bart zelfs beter presenteren dan Erik Van Looy!”, zegt een ander. “Hij is beter als presentator dan als jurylid, vind ik.” Daar gaat een andere kijker volmondig mee akkoord: “Hij was super! Hij kan gerust Erik Van Looy vervangen als hij ooit van plan is om te stoppen. Maar je bent zo gewoon om Erik bezig te zien dat je niet wilt dat hij ooit stopt…” 

“Heel goed gedaan van Bart. Van mij mag hij blijven”, lezen we. “Een nieuwe, frisse en grappige presentator zonder het enerverend lachje! Zo jammer dat hij weer ‘gewoon’ jurylid wordt.” En ook: “Chapeau voor Bart, je moet het maar doen. Ik heb er met plezier naar gekeken."