Veerle ‘Blind Getrouwd’ erg emotioneel: “Ik kan het niet meer”

Veerle ‘Blind Getrouwd’ erg emotioneel: “Ik kan het niet meer”
Zaterdag 18 December 2021 - 20:30   I   Foto: Instagram   I  

In Billie praat ‘Blind Getrouwd’-deelneemster Veerle over haar regenboogbaby, het verlies, het verdriet, de gespannen zwangerschap en de vreugde om ons nieuw kindje te verwelkomen. Zo wil ze het onderwerp bespreekbaar maken.

“We wilden heel graag een broertje of zusje voor Liv en waren dolgelukkig toen we vorig jaar zwanger geraakten. Helaas was de vreugde niet van lange duur”, zegt Veerle. “Toen ik achttien weken zwanger was, kregen we slecht nieuws. Amper twee weken later is Elle geboren.” 

“Het leven was haar niet gegund. Mijn moederhart brak”, aldus Veerle. “Het is onwezenlijk om een kind af te moeten geven. Ook al is ze veel te vroeg geboren en was ze er maar even: Elle is ons tweede dochtertje en zal altijd een plek in ons gezin hebben.”

Dubbel gevoel

Ondertussen is Veerle weer zwanger. “Het is een klein wondertje dat in mijn buik groeit. Een broertje of zusje voor Liv en Elle”, klinkt het. “We wisten dat we zwanger waren op het moment dat Elle oorspronkelijk uitgerekend was. Voor mij een heel dubbel gevoel."

"Al waren we wel blij met het nieuws, het gemis werd daardoor niet minder. Ik ben eerder gereserveerd blij. Want hoe mooi het ook is, ik kan niet meer zorgeloos zwanger zijn of ten volle genieten, en dat vind ik wel jammer.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws