-->

Staat Marthe niet achter keuze voor Julia? "Goed dat je me dit vraagt"

Staat Marthe niet achter keuze voor Julia?
Maandag 27 December 2021 - 18:00   I   Foto: VTM/Telegraaf   I   door Redactie

Op sociale media ging het gerucht rond dat Marthe helemaal niet zo blij was met Julia als nieuw K3'tje. Dat zorgde toch voor enige ophef.

Julia Boschman (19) werd gekozen als nieuwe K3. De kijkers waren gek van haar en uiteindelijk kozen ook Hanne en Marthe voor de Nederlandse. Ze haalde het voor Amy Courtens. Achteraf was er op sociale media wel wat te doen rond die keuze van Hanne en Marthe. Die laatste zou daar niet helemaal achter hebben gestaan.

Ophef

Marthe heeft die commotie wel meegekregen. "Ik kon er niet naast kijken. Plots werd ik getagd op alle sociale media-platformen", vertelt ze op het TikTok-kanaal van Het Laatste Nieuws. "Dat waren allemaal filmpjes waarin ik heel droevig en sip aan het kijken was."

"Dat zijn allemaal filmpjes van een minuut lang waar dan één seconde is uitgeknipt waar ik net even aan het slikken ben of op adem aan het komen ben. Ik ben wel blij dat ik die vraag nu krijg. Het laatste bij mij is wel dat ik niet achter deze keuze zou staan", benadrukt Marthe.

Zussen

"Ik ben echt mégagelukkig met Julia tussen ons", gaat Marthe verder. "Het voelt ook echt heel fijn en we gaan elkaar nog veel beter leren kennen. Ik heb het gevoel dat dit nu al echt een zusband is die we aan het opbouwen zijn. Ik voel me heel goed, bij Julia en bij Hanne."