Iedereen zegt hetzelfde over passage van de Pfaffs in ‘James De Musical’

Iedereen zegt hetzelfde over passage van de Pfaffs in ‘James De Musical’
Vrijdag 31 December 2021 - 21:30   I   Foto: SBS   I  

Gisteren was het de beurt aan de familie Pfaff om plaats te nemen in de zetel van James Cooke in ‘James De Musical’. Het werd een zeer emotionele aflevering, waarbij voortdurend de zakdoek moest worden bovengehaald.

“Stuk voor stuk mooie scènes, maar die scène waarmee bompa geëerd werd, was de meest ontroerende van allemaal!”, schreef iemand na de aflevering op de sociale media. "Prachtig gedaan. Prachtige liedjes voor een prachtige familie”, verwoordde iemand het.

“Ik heb het verschillende malen niet droog gehouden, maar toen ze afkwamen met die scène over bompa, brak mijn hart. Het was echt een hartverwarmende aflevering!”, aldus een kijker. “Prachtig, ik heb er zo van genoten”, laat een ander weten. “Echt, zo mooi! Ik heb vroeger iedere aflevering van ‘De Pfaffs’ gezien. Was pure nostalgie.” 

“Ongelooflijk mooi programma! Een lach en een traan! Dikke proficiat aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt”, lezen we nog. En ook: “Alles was mooi! Van straatvoetballer tot wie hij nu is, koning Jean-Marie! Trots op zijn Carmen, de dochters en heel de entourage! Knap hoor!"

TAGS  I  James Cooke