Veronique De Kock verrast iedereen over terugkeer in 'Familie'

Veronique De Kock verrast iedereen over terugkeer in 'Familie'
Woensdag 5 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Veronique De Kock krijgt een gastrol in 'De Buurtpolitie VIPS'. Wat haar betreft mag er meer acteerwerk haar richting uitkomen.

Veronique heeft al wel wat ervaring als actrice. De voormalige Miss België was zo ook drie jaar aan de slag bij 'Familie'. Ze speelde er de rol van Jolien Stijnen, een jonge secretaresse bij VDB Electronics. Na al de liefdesperikelen en een ruzie met de collega-secretaresse vertrok ze.

Terugkeer

Dat was op vraag van Veronique zelf. "Ik wilde me meer focussen op presentatie- en modellenwerk. Dat blijven combineren met een rol in een dagelijkse serie was niet mogelijk", zegt ze in Story.

Intussen is de situatie veranderd en ziet ze een terugkeer in de VTM-soap wél zitten. "Aanvankelijk was het wel de bedoeling dat mijn personage na een korte onderbreking terug zou keren in Familie, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Al mogen ze me altijd nog bellen, hoor."

Acteren

Acteren is iets wat Veronique naar eigen zeggen ook leuk vindt. "Acteren heb ik altijd leuk gevonden, zeker als je in de huid mag kruipen van een personage dat wat verder van je afstaat. Het is net leuk om iets compleet anders te mogen spelen", klinkt het.

Poll: Is een terugkeer van Veronique De Kock in 'Familie een goed idee?TAGS  I  Veronique De Kock  I  Familie