'Big Brother'-deelnemer Peter betrokken bij vreselijk drama

'Big Brother'-deelnemer Peter betrokken bij vreselijk drama
Zaterdag 8 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Peter Trippaers is een van de nieuwe opvallende bewoners in het 'Big Brother'-huis. Peter is 56 intussen en heeft al heel wat meegemaakt in z'n leven.

In 2000 werd de vader van Peter slachtoffer van de beruchte villamoord in Houthalen. René Trippaers werd in de late avond op 11 december 2000 vermoord. Enkele dagen na de moord werden twee verdachten aangehouden, maar ook snel weer vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.

Zwart hoofdstuk

Onlangs nog vertelde Peter in Het Belang van Limburg openhartig over die erg moeilijke periode in z'n leven. "Mijn vader heeft toen het leven gelaten, mijn moeder heeft het overleefd: zij woont nu in een rusthuis", legde hij uit.

"Dat was inderdaad een zwart hoofdstuk in mijn leven", klonk het. "Ik denk elke dag aan mijn pa, maar ik heb die hele geschiedenis ondertussen wel een plaats gegeven."

Gouden kooi

In 'Big Brother' gaf Peter aan dat hij zijn moeder al 25 jaar lang niet had gezien. "Ik ben eigenlijk opgeroeid in een gouden kooi. Ik mocht geen vrienden hebben, die mochten ook niet thuiskomen. Geen één meisje was goed. Dus ik heb op een bepaald moment een keuze moeten maken tussen mijn vrouw en mijn ouders", zei hij.

Peter heeft dan de band met zijn moeder na 25 jaar een nieuwe kans gegeven. Hij komt echter tot een harde conclusie. "Die band is stuk, ik voel dat", vertelde hij daarover.

Poll: Ben jij fan van Peter in het huis?TAGS  I  Big Brother  I  Peter Trippaers