-->

Liese is bevriend met déze bewoner van huidig seizoen van 'Big Brother'

Liese is bevriend met déze bewoner van huidig seizoen van 'Big Brother'
Zaterdag 8 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Sinds 3 januari is het nieuwe seizoen van 'Big Brother' van start gegaan. Er is al meteen ook een link tussen de bewoners van het vorige seizoen en van het huidige.

Sercan, die dit seizoen in het huis zit, is namelijk goed bevriend met Liese Luwel. Sercan komt uit Limburg, net als Liese. De twee kennen elkaar goed. Het is dus ook niet onlogisch dat hij de steun geniet van Liese.

"I feel you moatje"

Sercan is samen met Kristof de eerste genomineerde in het huis. Een twijfelachtige eer, die ook al Liese eerder te beurt viel. Ze weet dus hoe hij zich voelt en spreekt op Instagram haar steun uit voor hem.

"I feel you moatje", schrijft Liese bij een foto van haar en Sercan. "Week 1 genomineerd worden is een hel. Kop omhoog en keep on smiling." Liese doet ook een oproep om Sercan te steunen. "Stem Sercan terug in het huis via GoPlay & RTL", klinkt het nog.

Moeilijk moment

Sercan zelf heeft het niet zo makkelijk met het feit dat hij genomineerd is. Hij was geëmotioneerd en zei dat het k*t was. Kitty was erbij om hem te troosten, zelfs met een knuffel. Dat terwijl de twee eerder nog ruzie hadden.

De post van Liese

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Liese Luwel (@lieseluwel)

Poll: Moet Sercan uit het huis volgens jou?TAGS  I  Big Brother  I  Liese Luwel