-->

Dit is de reden waarom prins Laurent zo fel vermagerd is

Dit is de reden waarom prins Laurent zo fel vermagerd is
Zondag 9 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Facebook   I   door Fabian Morren

Je kan er niet naast kijken. Prins Laurent is flink afgevallen. Dat werd bij de recente gezinsfoto van Laurent nog eens heel duidelijk.

Het afgelopen jaar waren er heel wat geruchten over een mogelijke scheiding tussen Laurent en zijn vrouw prinses Claire. Met deze laatste foto onderstreept Laurent nog eens dat ze wel degelijk nog samen zijn. Laurent had die geruchten ook al ontkend. "Het interesseert me ook niet waar ze vandaan komen", zei hij daarover.

Fel vermagerd

Voorts is Laurent ook sterk vermagerd. Niet omdat hij ziek of zo is, wel door een dieet. "Ik ben in twee jaar tijd van 134 naar 102 kilogram gegaan", vertelde Laurent eerder in Het Laatste Nieuws.

"Mijn dieet? Dat was gewoon minder eten. In plaats van een bord spaghetti van 300 gram, eet ik er nu één van 50 gram. Ik wandel meer en af en toe spring ik ook eens op de fiets. Daardoor voel ik me beter dan ooit."

"Wereldvreemd"

Prins Laurent was enkele dagen geleden ook te zien in een interview op PlattelandsTV. "Het is toch iemand die wereldvreemder is dan iemand anders", vertelde interviewster Amaryllis Temmerman. "Het is zo precies dat die een beetje in zijn eigen wereld zit. Het is moeilijk om daar door te prikken.

Poll: Vind jij de vermagerde prins Laurent beter?TAGS  I  Prins Laurent  I  prinses Claire