André Hazes en Anne Rose 'betrapt': Dit zijn de beelden Wielrennen
Wielrennen

André Hazes en Anne Rose 'betrapt': Dit zijn de beelden

André Hazes en Anne Rose 'betrapt': Dit zijn de beelden

Er is weer heel wat te doen rond de nieuwe relatie van André Hazes. De Nederlandse zanger is nu samen met Anne Rose Zonneveld.

De twee zijn momenteel samen op reis in Rome. Heel wat fotografen willen de eerste foto's van hen samen hebben. Roddelkoning Fawrynotsawry kon zowaar foto's bemachtigen van André en Anne Rose op reis. Ze hebben het duidelijk gezellig met elkaar.

Burn-out of niet?

André doet er momenteel alles aan om zelf uit de media te blijven. Hij stelde ook al een reeks optredens uit. Hij wil zich volledig focussen op zichzelf. Volgens het management is hij buiten strijd met een burn-out. Aan die versie wordt wel getwijfeld.

André ziet er volgens meerdere bronnen immers heel gelukkig uit. Hij is stapelverliefd op Anne Rose, die hij kent vanuit zijn verleden. Ook toen klikte het al, maar nu sprong de vonk eind vorig jaar over. In 2021 was André met drie vrouwen samen: Monique Westenberg, Sarah van Soelen én Anne Rose.

Blijft het duren?

Het is dan ook niet onlogisch dat heel wat mensen twijfelen aan deze nieuwe relatie van André. Zal ze wel lang stand weten te houden? Of keert hij op een bepaald moment toch nog eens terug naar Monique?

De foto

André Hazes en Anne Rose 'betrapt': Dit zijn de beelden

Populair

Laatste nieuws