-->

Lize Feryn en Aster Nzeyimana de Robots in 'Masked Singer'? Dit denken de kijkers

Lize Feryn en Aster Nzeyimana de Robots in 'Masked Singer'? Dit denken de kijkers
Maandag 24 Januari 2022 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Er was al heel wat te doen rond de Robots in 'The Masked Singer'. Er zijn sterke geruchten dat het Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn die achter de kostuums zitten.

Tom Dice denkt bijvoorbeeld dat het om dat duo gaat. Tom heeft eigenlijk wel recht van spreken, omdat hij enkele jaren geleden een duet zong met Lize Feryn. Ze kan dus ook echt wel zingen.

Niet slim?

Afgelopen weekend was er dan ook nog ophef over 'Behind The Mask'. Daarin wordt er een blik gegund achter de schermen van 'The Masked Singer'. Sommigen dachten Aster Nzeyimana te herkennen achter zijn mondmasker.

"Da's nu wel niet slim om de nog onbekende kandidaten van 'The Masked Singer' amper te blurren in Behind The Mask eh?", klonk het onder meer.

Twijfels

Lang niet alle kijkers zijn overtuigd dat Lize en Aster achter de Robots schuilgaan. Op onze pollvraag liet nog 44 procent van de meer dan 1.000 stemmers weten niet te geloven in een scenario waarbij zij de Robots zijn. 56 procent gelooft dan weer wél dat ze zijn.

Tom Dice ontkent in ieder geval staalhard dat hij zelf een robot is. “Wie denkt nu nog dat ik daar sta te rappen?”, vraagt hij zich af. “Zou Aster Nzeyimana in dat robot­kostuum 'Extra Time' mogen presenteren?”

Poll: Zou jij verrast zijn mocht het Aster en Lize zijn?TAGS  I  The Masked Singer  I  Lize Feryn  I  Aster Nzeyimana  I  Tom Dice