-->

Lotte Vanwezemael heeft belangrijk nieuws over persoon die ze leuk vindt

Lotte Vanwezemael heeft belangrijk nieuws over persoon die ze leuk vindt
Maandag 31 Januari 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Seksuologe Lotte Vanwezemael is weer verliefd. Dat maakte ze zelf bekend. In oktober maakte Lotte bekend dat ze haar relatie had verbroken.

Lotte steekt dus niet onder stoelen of banken dat ze opnieuw iemand leuk vindt. Toch zijn er vergissingen ontstaan door de berichtgeving. Zo blijkt namelijk dat Lotte momenteel geen relatie heeft. Daar is het klaarblijkelijk nog te vroeg voor.

Geen partner

"Ik heb geen relatie", bevestigt Lotte in Het Nieuwsblad. "Ik heb contact met iemand die ik leuk vind, maar dat ga ik verder privé houden. Stel dat het een relatie wordt, dan wil ik niet dat die mislukt door druk." Lotte wil de rest van haar liefdesleven dus zoveel mogelijk uit de media houden.

We weten dus voor alle duidelijkheid ook niet om wie het gaat. Daar wil Lotte ook niets over kwijt, behalve dan dat het niet om haar danspartner Frank Zegels gaat. De twee komen erg goed overeen en zijn goede vrienden geworden tijdens 'Dancing With The Stars'. Het is dus niet onlogisch dat mensen denken dat Frank mogelijk de gelukkige is.

Vrienden

"Mensen denken dat soms, omdat we een goede klik hebben. Maar hij is gelukkig getrouwd (met 'Dancing With The Stars'-danseres Laura, red.)", zegt Lotte. Al zijn de twee nu wel hele goeie vrienden, zo benadrukt de seksuologe.

Poll: Zie jij Lotte Vanwezemael graag bezig op tv?TAGS  I  Lotte Vanwezemael