-->

Charlotte Sieben heeft geen goed nieuws over Louise en Raven in 'Familie'

Charlotte Sieben heeft geen goed nieuws over Louise en Raven in 'Familie'
Dinsdag 1 Februari 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Charlotte Sieben speelt Louise in 'Familie'. Zij is samen met Raven, gespeeld door Aaron Blommaert. In het echte leven zijn Charlotte en Aaron goede vrienden.

Soms gebeurt het dat acteurs een koppel spelen en nadien ook in het echte leven verliefd worden. Dat gaat bij Charlotte en Aaron niet gebeuren, zo zegt ze in Story. "Tussen Aaron en mij gaat dat niet gebeuren. Hij is gewoon één van mijn beste vrienden", vertelt ze.

Op reis

"Nochtans kende ik hem voor mijn auditie bij Familie niet, maar door nauw samen te werken is er een hechte vriendschap ontstaan. We zien elkaar ook vaak naast de set. Onlangs zijn we zelfs nog samen op reis geweest", klinkt het enthousiast.

Toch moeten Charlotte en Aaron soms wel kusscènes spelen. Niet zo evident. "Ach, zo’n kus is vooral heel technisch. Hoe lang moeten we kussen, aan welke kant moeten onze gezichten zijn... Het bezorgt me vooral stress, omdat ik wil dat die scènes mooi overkomen op het scherm", klinkt het.

Downs

Overigens zal het niet voortdurend goed blijven gaan met Louise en Raven. Dat verklapt Charlotte al en dat zullen de fans van 'Familie' niet graag lezen. "Voorlopig liggen er voor Louise nog heel fijne en spannende momenten in het verschiet. Haar relatie met Raven zal nog de nodige ups and downs kennen", klinkt het.

Poll: Hoop jij dat Louise en Raven een koppel blijven in 'Familie'?TAGS  I  Charlotte Sieben  I  Aaron Blommaert