-->

Miguel Wiels doet onthulling over Niels Destadsbader: "Dit weten de mensen niet"

Miguel Wiels doet onthulling over Niels Destadsbader:
Woensdag 2 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

'De week van de Belgische Muziek' wordt door VRT extra in de verf gezet met een online reeks over mensen die achter bekende artiesten staan. Zij komen er aan het woord.

Aftrappen doet VRT met de band van Niels Destadsbader. Die gaat al een tijdje mee en ze begonnen letterlijk onderaan de ladder. Tijdens de eerste optredens van Niels werd er zelfs nog met bier naar het podium gegooid. De zanger heeft op dat vlak duidelijk een lange weg afgelegd, want nu vult hij Sportpaleizen.

Miguel Wiels zit mee in de band van Niels. "De mensen weten dat niet, maar er is een intern communicatiesysteem in de band. 'Talk Back' noemen we dat en dat is een tweede microfoontje. Ik heb een micro om de backings te zingen in de groep. Maar ik heb ook een tweede micro, en die staat in contact met alle muzikanten", vertelt Miguel.

"Zij hebben die microfoon niet, dus ze moeten altijd luisteren en ze kunnen nooit iets terugzeggen. Dat is bewust", lacht Miguel. Niels Destadsbader pikt in: "Of bijvoorbeeld: 'Op de vierde rij zit een heel mooie vrouw'."

 

Poll: Luister jij graag naar de muziek van Niels Destadsbader?TAGS  I  Miguel Wiels  I  Niels Destadsbader