Ellen Callebout doet boekje open over het vreemdgaan van man Gert Verhulst

Ellen Callebout doet boekje open over het vreemdgaan van man Gert Verhulst
Dinsdag 8 Februari 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door WD

Maandagavond ging op Play 4 ook het derde seizoen van 'De Verhulstjes' van start. Hét moment voor Story om Ellen Callebout te gaan interviewen.

En daarin nam mevrouw Gert Verhulst geen blad voor de mond over haar echtgenoot waarmee ze nu toch al dertien jaar samen is en ondertussen ook bijna drie jaar getrouwd. Zelfs de echt moeilijke onderwerpen ging ze niet uit de weg.

Josje

Het dieptepunt in hun relatie vond plaats in 2012 toen Gert enkele maanden een affaire had met het toenmalig Nederlandse K3'tje Josje Huisman. Bijzonder pijnlijk voor Ellen, maar ze heeft er zich ondertussen allang overgezet. 

"Ik kijk daar niet negatief op terug", aldus Ellen in Story. "Zowel Gert als ik hebben onszelf beter leren kennen. We zijn er als koppel sterker uitgekomen. Die breuk is achteraf bekeken het beste wat ons is overkomen. We hebben allebei beseft dat we bij elkaar horen."

Afgesloten hoofdstuk

Al was het wel Gert die uiteindelijk opnieuw toenadering zocht. "Dat was mooi. Zelf zou ik die stap nooit meer gezet hebben. Toen hij voor een ander koos, was dat voor mij een afgesloten hoofdstuk."

"Uiteraard vond ik het heel jammer en ik had zeker verdriet, maar ik heb hem meteen losgelaten." Om vervolgens te besluiten met een levenswijsheid: "Als je partner verliefd wordt op iemand anders, kun je daar toch weinig aan doen."

Poll: Zou jij je partner kunnen vergeven?