-->

Dit is hoe Ellen reageert als ze Josje ziet na affaire met manlief Gert Verhulst

Dit is hoe Ellen reageert als ze Josje ziet na affaire met manlief Gert Verhulst
Dinsdag 8 Februari 2022 - 19:00   I   Foto: SBS   I   door WD

Nu 'De verhulstjes' op Play 4 aan een derde seizoen begonnen is, wordt Ellen Callebout als vrouw van Gert Verhulst druk gesolliciteerd door de media.

Daarbij is het opvallend hoe vaak het onderwerp van de affaire tussen Gert en K3'tje Josje Huisman wordt aangesneden, ook al is dat nu ondertussen toch al weer vijf jaar geleden. Maar Ellen reageert er telkens waardig op, ook in HUMO.

Jaloers

Bijvoorbeeld op de vraag of ze er geen problemen mee had dat Josje en Gert daarna bleven samenwerken. "Ik ben geen jaloers type", aldus Ellen. "Het hielp dat Gert enorm veel spijt had van zijn misstap. ‘De grootste fout van mijn leven,’ klonk het oprecht."

Niet dat Ellen zich daarna onmiddellijk in de armen van Gert heeft gegooid. Er is veel praten en tijd overheen gegaan voor het koppel de draad opnieuw kon opnemen. "Maar het vertrouwen tussen ons is nooit geschonden", benadrukt ze.

Allerbeste

En ook over haar huidige relatie met Josje doet ze een boekje open. Omdat het weekblad de vraag stelde of ze het zou kunnen verdragen dat Josje als gast in 'Gert Late Night' op de boot zou logeren. Al denkt Ellen dat Gert dat uit respect voor haar niet zou doen.

"Ik heb trouwens niks tegen Josje", besluit ze. "We zijn ondertussen vijf jaar verder. Als ik haar op een première tegenkom, gaat het er gemoedelijk aan toe. Ze heeft een nieuw leven met iemand anders opgebouwd en is nu zwanger. Ik gun haar het allerbeste." Mooie woorden.

Poll: Vind je dat Ellen op een goede manier reageert?