-->

Karen Damen erg geschrokken van kritiek: "Ze vond dat héél erg"

Karen Damen erg geschrokken van kritiek:
Vrijdag 11 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Karen Damen is in 2021 samen met haar zus Kirsten een eigen modemerk gestart. Dat daar kritiek op kwam, kwam hard aan bij het voormalige K3'tje.

"Wat ze heel erg vond, was de kritiek op ons modemerk", geeft Kirsten aan over haar zus Karen in De Morgen. Ze startten samen het knit­wear­label Kristina op. "Vooral op de prijs van onze truien kwam wat commentaar, omdat die niet echt strookte met het toegankelijke imago van Karen", legt Kirsten.

Kritiek

"Toch was ze vooral bang dat ík die kritiek slecht zou verteren, omdat ik er niet aan gewend was. Maar dat valt mee hoor: ik begrijp ondertussen dat ook dát reclame is", klinkt het bij Kirsten. Ze relativeert de kritiek dus sterk.

“Maar ik kan Karen natuurlijk niet altijd beschermen", gaat Kirsten verder. "Als in de media iets verschijnt dat niet al te lovend is, kan ik daar weinig aan doen. Maar ja, hoge bomen vangen veel wind, zeker? En zelf weet Karen maar al te goed hoe de media je de ene dag de hemel in kunnen prijzen, om je de volgende dag weer af te kraken."

Poll: Ben jij fan van Karen Damen?TAGS  I  Karen Damen  I  Kirsten Damen