-->

De maat is vol voor Sarah Puttemans: “Eindelijk kan ik tonen wie ik écht ben”

De maat is vol voor Sarah Puttemans: “Eindelijk kan ik tonen wie ik écht ben”
Donderdag 24 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Sarah Puttemans wil met haar nieuwe vlog op YouTube voor eens en voor altijd komaf maken met de vooroordelen die heel wat mensen hebben over haar.

De influencer legt in een 39 minuten durende Q&A haar ziel volledig bloot. Zo verklapt ze onder andere hoe ze haar vriend Viktor Verhulst leerde kennen, geeft ze haar mening over plastische chirurgie en geeft ze tips om je beter in je vel te voelen.

Uiteraard willen heel wat fans graag weten hoe Sarah haar vriend heeft leren kennen. Daar gaat ze voor het eerst wat dieper op in door te onthullen dat ze elkaar in een strandbar in Frankrijk tegen het lijf zijn gelopen: “Ik heb Viktor op vakantie leren kennen en dus niet via social media, want dat denken sommige mensen. Hij was met gemeenschappelijke vrienden van mij op stap en zo zijn wij aan de praat geraakt.” Sarah voegt er aan toe dat ze nu iets langer dan één jaar samen zijn.

Sarah snijdt vervolgens het onderwerp van plastische chirurgie aan, want ook daar blijken heel wat misverstanden over te bestaan: “Ik weet wel dat heel veel mensen denken dat ik botox of andere zaken doe, maar dat is dus niet het geval. Ik begrijp het wel, want op Instagram toon je een perfect image, het perfecte gezicht.”

De druk om er op social media voortdurend piekfijn uit te zien, is voor Sarah niet altijd even gemakkelijk. “Wanneer ik mij niet goed voel en daar echt even een break van wil hebben, dan zorg ik er zelf ook voor dat ik er minder op zit. Dan post ik misschien vier of vijf dagen niets. Of een week niet. Het is wel mijn job, dus ik moet mijn profiel wel een beetje blijven onderhouden.”

Aan haar volgers wil ze dan ook zeker een aantal tips kwijt. Zo vindt ze het belangrijk dat er over gesproken wordt wanneer je slecht in je vel zit: “Want dat doet zoveel deugd. Zonder je eens een maand af van social media. Take a break als je je niet goed voelt en focus even op jezelf. Ook al is dat je apart afzonderen of tv kijken of gaan wandelen, dat kan allemaal perfect. Dat is hoe je je zelf voelt en hoe je dat wil oplossen en tegen gaan. Ik ga wandelen om mijn hoofd leeg te maken en ik wil vaak ook even alleen zijn… en ik praat heel veel wanneer ik mij niet goed voel.”

Sarah loopt sinds haar relatie met Viktor extra in de kijker, en dat is niet altijd even fijn: “Er zijn heel veel mensen die mij gemene berichtjes sturen. Vroeger heb ik mij dat enorm aangetrokken en ik voelde me daar onzeker door. Als je zo’n berichten krijgt, dan is dat niet fijn, want mensen kennen je niet.” Dat haters heel gemakkelijk en anoniem achter hun schermpje commentaar kunnen geven, stoort haar. “Dit is ook de reden waarom ik ben begonnen met mijn vlog”, klinkt het.

“Mensen gaven commentaar op mij, mensen konden mij niet uitstaan, mensen dachten dat ik niet lief was. Ik wilde daarom een totaal andere kant van mij tonen. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, want ik voel ook dat ik een band creëer met mijn volgers. Het doet me nu zo veel plezier dat ik nu berichtjes krijg dat ze mij een lief persoon vinden en dat ze het leuk vinden om me te leren kennen. Dat is wel hoe ik echt ben. Ik vlog mijn leven, mijn week en dit is gewoon de echte Sarah en niet gewoon een foto waarop ik misschien eens nors kijk of niet gelukkig lijk of gemeen kijk. Niet alles op social media is echt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Poll: Volg jij Sarah Puttemans op social media?TAGS  I  Sarah Puttemans  I  Viktor Verhulst