Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker kondigen heuglijk nieuws aan showbizz
showbizz

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker kondigen heuglijk nieuws aan

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker kondigen heuglijk nieuws aan

Maureen en Sieg hebben met hun gezinnetje een fantastische zomer achter de rug. Die kan het tv-koppel nu in alle schoonheid afsluiten, want ze hebben spannend nieuws.

Maureen en Sieg zijn officieel ingetrokken in hun hun nieuwe huis. En daar hebben ze hun handen aan vol gehad, want het merendeel van de werken hebben ze eigenhandig uitgevoerd. Dat hebben ze heel bewust gedaan, om zoveel mogelijk kosten te besparen.

"Gelukkig is mijn lief Sieg best handig en heb ik ook met veel plezier geholpen waar ik kon", vertelt Maureen in Story. "Maar we zijn nu toch opgelucht en blij dat de zware klussen achter de rug zijn en dat het stof letterlijk is gaan liggen", zegt ze tevreden.

Een voordel: "Die eerste keer kunnen poetsen met nat en weten dat het resultaat toch tenminste een aantal dagen zichtbaar zal zijn: zalig", lacht Maureen. Dat de vloer voor het eerst proper is, ziet ze vooral aan de sokjes van hun dochtertje Nelle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws