-->

'Blind Getrouwd'-expert waarschuwt Brecht en Dziubi: "Zo blijft het niet duren"

'Blind Getrouwd'-expert waarschuwt Brecht en Dziubi:
Vrijdag 23 September 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' zijn veruit het meest plakkerige koppel van dit seizoen. Er lijkt al iets heel moois te bloeien tussen de twee mannen. Maar een experte uit het programma wil hen voor één iets duidelijk waarschuwen.

Op hun huwelijksceremonie sloeg de vonk tussen de Brecht en Dziubi meteen over. Nog voor ze elkaars naam vroegen, knuffelden ze er al op los. De fysieke aantrekkingskracht was er al vanaf de allereerste seconde. En die trok zich door tot op het huwelijksfeest.

Volgens relatie­therapeute Sarah Hertens is dit eerder uitzonderlijk. "We gaan er meestal van uit dat er niet meteen zo'n grote klik is. Zeker op lichamelijk vlak", vertelt ze in Het Nieuwsblad. Ze is dan ook zeer aangenaam verrast. Toch wil ze het kersverse koppeltje even waarschuwen.

"Hoe hoger je springt, hoe dieper ook je kunt vallen", gaat ze verder. Volgens haar is het hier eerder lust op het eerste gezicht. Er is meteen een lichamelijke aantrekkingskracht, maar Brecht en Dziubi zullen wel dieper moeten graven dan dat. Want ook andere zaken spelen een bepalende rol. "Het is wel een goede basis, maar ik merk ook in mijn praktijk dat de relatie niet blijft duren als het ­alleen maar op fysiek vlak klikt", besluit de experte.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht  I  Dziubi