Oude bekende zorgt voor verrassende plottwist in 'Thuis': "Gaat vonken geven" showbizz
showbizz

Oude bekende zorgt voor verrassende plottwist in 'Thuis': "Gaat vonken geven"

Oude bekende zorgt voor verrassende plottwist in 'Thuis': "Gaat vonken geven"

Fans van 'Thuis' konden in de seizoensfinale zien hoe Frank en Simonne na wekenlang geruzie toch weer voor elkaar kozen. Alles lijkt weer koek en ei tussen het oerkoppel. Maar de vraag is: voor hoelang nog?

Het scheelde geen haar of de fans van 'Thuis' moesten definitief afscheid nemen van Simonne. Na haar breuk met Frank stond ze op het punt om naar Finland te trekken. Gelukkig kon hij zijn suske nog net op tijd tegenhouden en kwam de verzoening waar iedereen al weken op hoopte.

Maar nu lijkt het alsof iemand weer roet in het eten komen gooien. Kijkers vielen woensdagavond uit hun zetel toen Dirk uit het niets weer op het scherm verscheen. Dirk is de man waarmee Simonne Frank vorig seizoen kort bedrogen heeft. Wordt vervolgd dus.

De kijkers voorspellen alleszins niet veel goeds. "Het gaat niet lang duren voor er weer problemen zijn tussen Frank en Simonne", "Als dat maar goedkomt" en "Dat gaat nog vonken geven", speculeren ze erop los op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws