-->

Eerste irritaties komen boven in 'Blind getrouwd': "Dat is een probleem, hé"

Eerste irritaties komen boven in 'Blind getrouwd':
Maandag 26 September 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De trouwdag is achter de rug en het feest werd gevierd. Tijd voor de koppels om samen op huwelijksreis te vertrekken. Daar leert iedereen zijn partner beter en beter kennen. En dat gaat vaak gepaard met de nodige ergernissen.

Voorlopig lijkt het vooral tussen Joren en Lien wat stroef te verlopen. De meeste kijkers durven er dan ook geen geld op in te zetten dat ze samen zullen blijven. Ook vanavond zullen we zien dat de verschillen tussen de twee hen soms wat parten spelen.

Lien merkt op reis meteen een minder leuk kantje van Joren op. Terwijl hij 's ochtends meteen klaarwakker en actief is, heeft Lien eerder tijd nodig om rustig te ontwaken. "Jij bent wel al heel actief 's ochtends", merkt ze op. "Dat is een probleem, hé", gaat Joren verder. "Maar dat is gewoon kwestie van elkaar wat aftoetsen."

Ook hun diner op de eerste avond van de reis zal wat minder vlot verlopen. Het is vooral Joren die de conversatie lopende probeert te houden, terwijl Lien aangeeft dat ze moe is en soms wat rustmomenten nodig heeft. Wat de rest van de reis zal geven, zullen we dus nog moeten zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Joren  I  Lien