-->

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' laat zijn emoties de vrije loop: "Diep ongelukkig"

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' laat zijn emoties de vrije loop:
Maandag 26 September 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Dziubi en Brecht lijken in 'Blind Getrouwd' samen de tijd van hun leven te hebben. Maar vanavond worden ze iets serieuzer en zien we dat Dziubi dringend iets van het hart moet.

In het verleden werd Dziubi heel hard gepest omwille van zijn geaardheid. Eén keer is hij zelfs omsingeld en door enkele jongens in elkaar geslagen. Dat verhaal deelt hij in de aflevering vanavond ook met Brecht. Hij wil dat Brecht hem en zijn blik op de wereld zo beter kan begrijpen, zegt hij op Qmusic.

Hij vertelt openhartig hoe hij die helse periode heeft beleefd. En vooral, over hoe hij alles op zijn eentje heeft verwerkt. "Ik schaamde me toen zo hard dat ik het nooit aan mijn ouders heb verteld. Mama voelt zich nu heel schuldig", aldus Dziubi. Het enige wat hij wilde, was haar beschermen. "Zij mocht niet zien hoe diep ongelukkig ik was."

"Op school ging ik elke speeltijd zelfs gewoon alleen op de wc zitten", vertelt hij emotioneel. Gelukkig staat hij er nu niet meer alleen voor. Op Instagram betuigt iedereen dan ook meteen zijn steun. "Zo moedig, topper", "Hopelijk mag hij nu heel gelukkig worden" en "Heel veel geluk en liefde", wenst iedereen hem toe.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht  I  Dziubi