-->

Andy Peelman doet boekje open over zijn huwelijk: "Relatie even op pauze"

Andy Peelman doet boekje open over zijn huwelijk:
Zondag 2 Oktober 2022 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Andy Peelman opende net zijn eigen kledingwinkel. Daar kruipt heel wat tijd in. En ook zijn tv-werk stapelt zich op. Dat zorgt toch voor de nodige troubles in paradise in zijn huwelijk.

Zes jaar geleden stapte Andy in het huwelijksbootje met Tine. Samen hebben ze ondertussen twee dochtertjes. De combinatie van zijn gezinnetje met zijn drukke agenda valt niet alleen Andy zelf, maar ook Tine heel zwaar. “We bouwen aan ons huis, ik heb mijn tv-werk, we openen een winkel en ik heb een kersverse baby”, vertelt Andy in Nina.

“Ik ben niet bang om de afwezige papa te zijn. Ik wil hen een betere financiële start geven dan ikzelf heb meegekregen”, gaat hij vastberaden verder. Hoewel hij er tussendoor zoveel mogelijk probeert te zijn, staat zijn vrouw fulltime in voor hun kinderen. Maar daar begint hun huwelijk nu toch onder te lijden.

“Als ik thuis ben, is mijn vrouw nog altijd mama”, klinkt het. De knop uitzetten is natuurlijk heel moeilijk. “Ons leven als koppel staat even op pauze en daar moet je door”, geeft hij eerlijk toe. Gelukkig kunnen Andy en Tine heel erg goed communiceren. “De basis voor elk gezin. Uiteindelijk is alles wat ik doe, voor hen.

TAGS  I  Andy Peelman