-->

Lil Kleine mishandelde zijn ex-vriendin en krijgt nu een koekje van eigen deeg

Lil Kleine mishandelde zijn ex-vriendin en krijgt nu een koekje van eigen deeg
Zaterdag 8 Oktober 2022 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De populariteit van de beruchte rapper Lil Kleine daalt zienderogen. Nadat hij zijn ex-vriendin mishandelde, krijgt hij nu zelf te maken met geweld.

Momenteel is er geen goed nieuws te vinden over Lil Kleine. Sinds roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een video verspreidde waarin hij zijn ex-vriendin Jamie Vaes mishandelde in het openbaar, gaat het steeds slechter met hem. In Nederland heeft hij momenteel geen optredens meer gepland, want hij is ongeveer de minst geliefde artiest van het moment.

Nederlanders zijn helemaal klaar met hem. Toen hij op de affiche verscheen van een Nederlands festival, besloten heel veel mensen om hun kaartjes te verkopen. Zo willen ze laten zien dat ze hem, en festivals die hem nog boeken, niet langer steunen. Toch krijgt de rapper niet alleen haatreacties, want Lil Kleine wordt ook op straat aangevallen.

Op Twitter circuleert nu een video van de rapper die zelf te maken krijgt met geweld. In het filmpje zien we dat hij ruzie maakt op straat en enkele raken klappen krijgt. Ondanks dat enkele andere mensen een einde willen maken aan de ruzie, blijft de rapper uitdagen. Een koekje van eigen deeg dus!

 

TAGS  I  Lil Kleine