-->

Niels Destadsbader en Miguel Wiels verbluffen fans met grote aankondiging

Niels Destadsbader en Miguel Wiels verbluffen fans met grote aankondiging
Maandag 10 Oktober 2022 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Niels Destadsbader heeft fantastisch nieuws. Daar onthult hij meer details over in een nieuwe video, samen met Miguel Wiels.

Gisteren deelde Niels Destadsbader nog een mysterieus bericht op zijn Instagrampagina. Hij zei toen dat 10 oktober een speciale dag wordt, want Niels en Miguel Wiels hebben nieuws. “Groot nieuws. Tiens, wat zou dat toch kunnen zijn?”, schreef hij. Deze ochtend vertelden ze er eindelijk meer over.

Niels en Miguel hebben een grote mijlpaal te vieren. “Volgend jaar staan wij 10 jaar op de planken. 10 jaar Niels en Wiels”, vertellen de twee enthousiast in een nieuwe video op Instagram. “Dat willen we vieren met ons publiek, met jullie dus”, zegt Niels. Daarom kondigen ze nu een nieuwe theatertour aan die bestaat uit 8 shows.

Niels en Miguel zullen halt houden in 5 grote Vlaamse steden: Gent, Oostende, Leuven, Antwerpen en Hasselt. Volgens hen zal de show bestaan uit een mix van zowel jonge, frisse liedjes als oude klassiekers. Niels kan het ook niet laten om een grapje te maken. “Met een jonge, frisse artiest en Wiels is er ook bij”, klinkt het. Tickets zijn nu al verkrijgbaar.

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Miguel Wiels