-->

Mathieu Terryn is heel eerlijk over 'The Voice': "Het kan me weinig schelen"

Mathieu Terryn is heel eerlijk over 'The Voice':
Maandag 17 Oktober 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Een van de nieuwe gezichten in ‘The Voice van Vlaanderen’ is Bazart-zanger Mathieu Terryn. Hij moet nu toch wat kwijt over het programma.

The Voice van Vlaanderen’ kent dit seizoen heel wat nieuwigheden. Zo komt het programma nu 2 keer per week op tv en zijn er 2 nieuwe coaches, Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Ondanks dat de kijkcijfers dit najaar vrij laag zijn voor zowat alle programma’s, doet ‘The Voice’ het opvallend goed.

Voor Mathieu is het ook zijn allereerste televisiejob, maar hij ligt er niet echt van wakker of het programma succesvol is of niet. “Mij maakt het niet uit of er nu 100.000 of 1 miljoen mensen ernaar kijken”, bekent hij aan Het Laatste Nieuws. “Ze hebben mij dat gevraagd en dan heb ik dat gedaan”, voegt hij toe.

Hij vond het ook gewoon superleuk om te doen, want het voelt als iets dat hij goed kan. “Het gaat over muziek en luisteren en met mensen bezig zijn. Dat is voor mij belangrijker dan hoeveel mensen ernaar kijken”, legt hij uit. Mathieu hoopt natuurlijk wel dat er veel mensen kijken. “Het is echt een leuk seizoen”, besluit hij.